HTML

Hobbi Kertész

Kaktuszok, aloe vera, szerencse bambusz és egyéb növények gondozása. A tartalom csupán saját tapasztalat nem szakértői vélemény! Kreativitás és mindig újszerű ötletek, változtatások a célom.

Pontverseny

2012.03.31. 15:48 Zutti

Ez történt 2011-ben

 Mivel idei "termés" még nincs, így először is nézzük meg képes összefoglalóval mi is történt 2011-ben.

 Sikeres teleltetést éreztem magam mögött, mivel nyirkos pincében, de napfényes ablak előtt sikerült őket teleltetnem. Az egyre növekvő méretek és darabszám miatt újabb területeket kellett bevonnom, illetve a sűrűség miatt a növendékeknek gyűjtőládákat kellett rendszereznem. Lássuk hát szépen sorban.

  Először is kezdeném a már említett legelső kaktusz hagyatékával, amelynek legalsó tagja (sajnos már alig látszik) a legelső kaktuszom. A képen már átültetett, jelenlegi formája látható, melyhez 2-3 évig remélhetőleg ismét nem kell nyúlnom hiszen nem egyszerű munka.

  Mivel egyesek a hűvösebb, nem tűző napos helyet kedvelik ezért kerestem nekik új helyet a sarokban. 1-2 csemetét leválasztva pedig külön gyűjtőbe helyezetem :)

  Íme hát lássuk mennyire tetszett nekik a tavalyi nyár :)
kép1
kép2
kép3

kép4
kép5

kép6
kép7
 
ui.: Elnézést a képekért, egyszerűbb volt így mint átméretezni :) Amennyiben érdekesek voltak, van még több kép, most csak gyorsan válogattam párat és nem minden kaktuszról került fel :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kerteszkedjmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr394352128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása